Cursuri 

Curs de prim ajutor

Cursul de prim ajutor este conceput astfel incat sa va ajute sa faceti fata unei urgente, invatati cand si daca aveti nevoie de ajutor specializat si ce este indicat sa faceti astfel incat pacientul sa primeasca cele mai bune ingrijiri pana la sosirea cadrelor medicale.

Acest curs de prim ajutor ca ofera instrumentele necesare pentru a preveni deteriorarea unei situatii de urgenta.ย 

Temele abordate la curs sunt:
– trusa de prim ajutor
– masuri de reanimare (manevra Heimlich, masaj cardiac, dezobstructi cailor respiratorii, aspirarea si respiratia artificiala)
– inecarea si asfixierea
– acordarea primului ajutor
– oprirea hemoragiei
– tratarea arsurii
– diferenta dintre fractura sau luxatie si ce facem in fiecare caz
– efectuarea si aplicarea bandajului
– supraexpunerea la cald (insolatia preventie si tratare) si la frig (degeratura)
– situatii particulare din viata de zi cu zi
– masuri de siguranta in locuinta

Aceasta posibilitate de a oferi ingrijiri de baza unui pacient pana la sosirea echipajelor medicale de urgenta poate insemna stabilizarea si salvarea vietii acestuia.

Curs de limba romana pentru angajatii straini

Promun, impreuna cu Lingua Lab, organizeaza curs de limba romana โ€“ nivel incepator โ€“ cu scopul de a invata angajatii straini informatii de baza, รฎndrumari simple, conversatie elementara, termeni specifici domeniului de activitate, elemente de cultura.

Cunoasterea limbii romane de catre angajati va eficientiza comunicarea, iar sarcinile de lucru vor fi efectuate mai precis, evitandu-se astfel greselile costisitoare in companie.

DURATA PROGRAMULUI: ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐๐ž ๐จ๐ซ๐ž
MODALITATEA DE DERULARE: ๐œ๐ฎ๐ซ๐ฌ ๐Ÿ๐š๐ญ๐š ๐ข๐ง ๐Ÿ๐š๐ญ๐š ๐ฌ๐š๐ฎ ๐ฆ๐ข๐ฑ๐ญ (๐Ÿ๐š๐ญ๐š ๐ข๐ง ๐Ÿ๐š๐ญ๐š ๐ฌ๐ข ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž)
GRUPUL TINTA: ๐š๐๐ฎ๐ฅ๐ญ๐ข
GRUPE: ๐Ÿ“ โ€“ ๐Ÿ๐ŸŽ ๐œ๐ฎ๐ซ๐ฌ๐š๐ง๐ญ๐ข
DURATA: ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐ก / ๐ฌ๐ž๐ฌ๐ข๐ฎ๐ง๐ข ๐๐ž ๐Ÿ—๐ŸŽ ๐ฆ๐ข๐ง / ๐Ÿ ๐ฌ๐ž๐ฌ๐ข๐ฎ๐ง๐ข/ ๐ฌ๐š๐ฉ๐ญ๐š๐ฆ๐š๐ง๐š (๐Ÿ– ๐ฌ๐š๐ฉ๐ญ๐š๐ฆ๐š๐ง๐ข)

Curs de evaluator de riscuri

Cursul este destinat persoanelor care doresc sa aiba pregatire la nivel superior in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Conducatorii serviciilor interne de prevenire si protectie (obligatorii in organizatiile cu peste 250 angajati) si externe de prevenire si protectie (prestatori de servicii) trebuie sa urmeze un astfel de curs.

Organizat de Universitatea din Petrosani in parteneriat cu Promun Arad, acest curs se va desfasura in zilele de sambata si duminica si va include:
– materiale pentru participanti
– suport de curs
– coffee breaks

Curs de reprezentant al lucratorilor cu raspunderi specifice in domeniul SSM

Cursul este destinat Reprezentantilor lucratorilor cu raspunderi specificice รฎn domeniul securitatii si sanatatii in munca.
ย 
H.G. nr. 1425/2006 modificata precizeaza faptul ca toate organizatiile (de stat si private) cu mai mult de 10 angajati sunt obligate sa aiba cel putin 1 reprezentant al lucratorilor pe teme de securitatea muncii (protectia muncii).
ย 
Cursul se desfasoara online, 4 ore pe zi timp de 10 zile.

Persoana de contact: Cฤƒtฤƒlin Criศ™an 

Telefon: 0744 498 275

e-mail: catalin.crisan@promun.ro

De ce PROMUN ? 

Managementul eficient al activitatilor noastre, ne transforma in parteneri de afacere ideali

Noi, la PROMUN, prin sprijinirea unor persoane talentate, proiecte si organizatii, incercam sa contribuim la dezvoltarea comunitatii in care ne desfasuram activitatea

Oferim o gama variata de servicii, pentru toate nevoile dumneavoastra