Termeni si conditii 

CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE. Acest site este folosit gratuit de catre vizitatorii nostri si prin utilizarea acestui site, dvs., utilizatorul, sunteti de acord sa respectati termeni de utilizare de mai jos. Dupa ce ati revizuit in detaliu urmatorii termeni si conditii, daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu utilizati acest site.

Drepturi de autor. Continutul, organizarea, grafica, designul si alte aspecte legate de Site sunt protejate prin drepturile de autor aplicabile si alte legi de proprietate, inclusiv, dar fara a se limita la, legile privind proprietatea intelectuala. Copierea, reproducerea, utilizarea, modificarea sau publicarea de catre dumneavoastra a oricaror astfel de aspecte sau a oricarei parti a Site-ului este strict interzisa, fara permisiunea noastra prealabila, expresa, in scris.

Stergerea si modificarea. Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, fara nicio obligatie si fara nicio cerinta de notificare pentru dvs., de a edita sau sterge orice documente, informatii sau alt continut care apare pe Site, inclusiv acest Acord.

Despagubiri. Sunteti de acord sa ne despagubiti, sa ne aparati si sa ne protejati pe noi, ofiterii nostri, partenerii nostri, avocatii si angajatii de orice raspundere, pierdere, daune, pretentii si cheltuieli, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, legate de incalcarea de catre dvs. a acestui acord sau de utilizarea Site.

Disclaimer. Continutul, serviciile, mostre de produse gratuite si oferte gratuite de la sau listate prin site sunt furnizate „asa cum sunt”, „dupa cum sunt disponibile” si toate garantiile, exprese sau implicite, sunt negate, inclusiv, dar nu limitate la renuntarea responsabilitatii unor garantii ale titlurilor, neincalcarii, vantabilitatii, calitatii si adecventei pentru un anumit scop legat de acest site sau orice alt site web cu care are legatura. Informatiile si serviciile pot contine erori, probleme sau alte limitari. Nu ne putem asuma responsabilitatea pentru felul in care dvs utilizati aceste informatii sau servicii. In particular, dar nu ca o limitare, nu ne asumam responsabilitatea pentru nicio dauna indirecta, incidentala sau ca subsecventa (inclusiv pierdere de afaceri, pierdere de profit, pierdere de bani, litigii sau altele asemenea), fie ca urmare a incalcarii contractului , incalcarii garantiei, negligentei, raspunderii fata de produs sau altele, chiar daca sunteti la curent cu posibilitatea acestor daune. Negarea prejudiciilor previzate mai sus sunt elemente fundamentale ale bazei tacemului intre noi si tu utilizator. Acest site si informatiile nu ar fi furnizate fara aceste limitari. Nicio sfat sau informatie, oral sau scris, obtinut de dvs. De la noi prin site-ul nu va crea nicio garantie, declaratie sau garantie nu este prevazata expres in acest acord. Informatiile si toate alte materiale de pe site sunt furnizate numai in scop de informatii generale si nu constituie sfaturi profesionale. Este responsabilitatea dvs. De a evalua acuratetia si completatia tuturor informatiilor disponibile pe acest site sau orice site web cu care este legat.

Limite. Toata responsabilitatea sau raspunderea pentru orice daune cauzate de virusi continute in fisierul electronic care contine formularul sau documentul este declinata. Nu vom fi raspunzatori fata de dvs. pentru nicio daune accidentale, speciale sau consecutive de orice fel care ar putea rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul.

Site-ul web al unei terte parti. Toate regulile, termenii si conditiile, alte politici (inclusiv politicile de confidentialitate) si procedurile de operare ale site-urilor web ale unor terti se vor aplica in cazul in care va aflati pe astfel de site-uri. Nu suntem responsabili pentru continutul, acuratetea sau opiniile exprimate in astfel de site-uri web sau daca astfel de site-uri web nu sunt investigate, monitorizate sau verificate pentru acuratete sau completitudine de catre noi. Includerea oricarui site web legat pe site-ul nostru nu implica aprobarea sau aprobarea site-ului web legat de catre noi. Acest site si site-urile web de la terti sunt entitati independente si niciuna dintre parti nu are autoritatea de a face declaratii sau angajamente in numele celeilalte parti. Daca decideti sa parasiti site-ul nostru si sa accesati aceste site-uri legate de terti, faceti acest lucru la libera alegere.

Mesajele. Toate sugestiile, ideile, notele, conceptele si alte informatii pe care ni le puteti trimite (colectiv, „Mesaje”) vor fi considerate si vor ramâne proprietatea noastra exclusiva si nu vor fi supuse nici unei obligatii de confidentialitate din partea noastra. Fara a limita cele de mai sus, vom considera ca detinem toate drepturile cunoscute si existente in continuare de orice fel si natura cu privire la Mesaje si vom avea dreptul de a le folosi fara restrictii in orice scop, fara compensatie pentru furnizorul acestora.

Modalitati de plata. Serviciile noastre detaliate in paginile acestui site au ca si modalitate de plata accesibila online : Plata cu cardul.

General. Sunteti de acord ca toate actiunile sau procedurile care decurg direct sau indirect din acest acord, sau utilizarea de catre dvs. a site-ului sau a oricaror esantion de produse, oferte gratuite sau servicii obtinute de dvs. printr-o astfel de utilizare, vor fi judecate in instanta. Acest site este controlat de SC Promun Servicii SRL din Arad, judetul Arad, Romania. Ca atare, legile din tara vor guverna termenii si conditiile continute in acest Acord si in alte parti ale Site-ului, fara a da efect niciunui principiu al conflictelor de legi.

SC Promun Servicii SRL 

Str. Unirii, nr.5, Arad, Romania

Telefon: 0744 498 275