Politica de retur/anulare 

Politica de returnare si rambursare

Daca, din orice motiv, nu sunteti complet multumit de o achizitie, va invitam sa revizuiti politica noastra privind rambursarile si returnarile. Urmatorii termeni sunt aplicabili pentru orice produse pe care le-ati achizitionat de la noi.

Definitii

In sensul acestei politici de returnare si rambursare:

Compania (denumita fie „Compania”, „Noi”, „Nostru” sau „Noastra” in prezentul Contract se refera la Promun din Arad, Str. Unirii, Nr. 5.

Bunurile si Serviciile se refera la articolele oferite spre vanzare prin site-ul web.

Site-ul se refera la Promun, accesibil de pe www.promun.ro

Comenzile inseamna o solicitare din partea dvs. de a cumpara Bunuri sau Servicii de la noi.

Drepturile dvs. de anulare a comenzii

Aveti dreptul sa va anulati Comanda in termen de 30 de zile fara a furniza niciun motiv pentru a face acest lucru.

Termenul limita pentru anularea unei Comenzi este de 30 de zile de la data la care ati primit Bunurile sau la care o terta parte pe care ati desemnat-o, care nu este transportatorul, intra in posesia produsului livrat.

Pentru a va exercita dreptul de anulare, trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra printr-o declaratie clara. Ne puteti informa cu privire la decizia dumneavoastra prin:

• Prin email: office@promun.ro

Va vom rambursa in cel mult 14 zile din ziua in care primim Bunurile/Serviciile returnate. Vom folosi aceleasi mijloace de plata pe care le-ati folosit pentru Comanda si nu veti suporta nicio taxa pentru o astfel de rambursare.

Conditii pentru returnari

Pentru ca Bunurile sa fie eligibile pentru retur, va rugam sa va asigurati ca:

• Bunurile au fost achizitionate in ultimele 30 de zile

• Bunurile sunt in ambalajul original

Urmatoarele Bunuri nu pot fi returnate:

• Furnizarea de Bunuri realizate conform specificatiilor Dvs. sau personalizate in mod clar.

• Furnizarea de Bunuri care dupa natura lor nu sunt potrivite pentru a fi returnate, se deterioreaza rapid sau la care data returnarii au expirat.

• Furnizarea de Bunuri care nu sunt potrivite pentru returnare din motive de protectie a sanatatii sau de igiena si au fost desigilate dupa livrare.

• Furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, dupa natura lor, inseparabil amestecate cu alte articole.

Ne rezervam dreptul de a refuza returnarile oricarei marfuri care nu indeplinesc conditiile de returnare de mai sus, la discretia noastra.

Numai Bunurile cu pret obisnuit pot fi rambursate. Din pacate, Bunurile la pret redus nu pot fi rambursate. Este posibil ca aceasta excludere sa nu vi se aplice daca nu este permisa de legea aplicabila.


 

Retur de marfuri

Sunteti responsabil pentru costul si riscul returnarii Bunurilor catre noi. Trebuie sa trimiteti Bunurile la urmatoarea adresa:

SC Promun Servicii SRL

Str. Unirii, nr. 5

Arad

Nu putem fi facuti responsabili pentru Bunurile deteriorate sau pierdute in retur. Prin urmare, va recomandam un serviciu de corespondenta asigurat si urmaribil. Nu putem emite o rambursare fara primirea efectiva a Bunurilor sau dovada livrarii returnate.

Contactati-ne

Daca aveti intrebari despre politica noastra de returnari si rambursari, va rugam sa ne contactati:

• Prin email: office@promun.ro

 

SC Promun Servicii SRL 

Str. Unirii, nr.5, Arad, Romania

Telefon: 0744 498 275