Politica de confidentialitate 

SC Promun Servicii SRL se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea informatiilor transmise pe site-ul nostru. Aceasta declaratie de confidentialitate explica practicile noastre de confidentialitate online. Recunoastem cat de importanta este confidentialitatea pentru utilizatorii nostri si sunt luate masuri pentru a proteja toate informatiile pe care le colectam.

Ce informatii colectam?

Vom colecta informatii de la dvs. atunci cand va inregistrati pe site-ul nostru, va abonati la newsletter-ul nostru sau completati un formular. Cand va inregistrati pe site-ul nostru, dupa caz, vi se poate cere sa introduceti numele dvs., numele companiei, adresa de e-mail, adresa postala si numarul de telefon.

Pentru ce folosim informatiile dvs.?

Oricare dintre informatiile pe care le colectam de la dvs. poate fi utilizata:

Pentru a va personaliza experienta (informatiile dumneavoastra ne ajuta sa raspundem mai bine nevoilor dumneavoastra individuale).

Pentru a ne imbunatati site-ul web (ne straduim sa imbunatatim ofertele site-ului nostru pe baza informatiilor si feedback-ului pe care le primim de la dvs.)

Pentru a trimite e-mailuri periodice cu privire la actualizarile site-ului nostru.

Pentru a va trimite informatii, a raspunde la intrebari si/sau la alte solicitari sau intrebari.

Dezvaluim vreo informatie unor parti externe?

Nu vindem, schimbam sau transferam in alt mod catre parti externe informatiile dvs. de identificare. Acest lucru nu include terte parti de incredere care ne asista in operarea site-ului nostru web, in ​​desfasurarea activitatii noastre sau in deservirea dumneavoastra, atata timp cat acele parti sunt de acord sa pastreze confidentialitatea acestor informatii. De asemenea, putem dezvalui informatiile dvs. atunci cand consideram ca eliberarea este adecvata pentru a respecta legea, pentru a aplica politicile site-ului nostru sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta noastra sau a altora. Cu toate acestea, informatiile despre vizitatori care nu pot fi identificate personal pot fi furnizate altor parti pentru marketing, publicitate sau alte utilizari.

Politica de confidentialitate online

Aceasta politica de confidentialitate online se aplica numai informatiilor colectate prin intermediul site-ului nostru web si nu informatiilor colectate offline

Consimtamantul dvs.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu politica de confidentialitate a site-urilor noastre web.

Modificari ale Politicii noastre de confidentialitate

Daca decidem sa ne schimbam politica de confidentialitate, vom actualiza mai jos data de modificare a Politicii de confidentialitate.

 Contactati-ne

Daca exista intrebari cu privire la aceasta politica de confidentialitate, ne puteti contacta folosind informatiile de mai jos.

 

SC Promun Servicii SRL 

Str. Unirii, nr.5, Arad, Romania

Telefon: 0744 498 275